Tuotteet ja hinnat

Kokemus on osoittanut, että jokaisen auton tilat ja jokaisen asiakkaan toiveet ovat yksilölliset. Olemme siksi laittaneet näille sivuille vain muutamia esimerkkejä asennusten hinnoista.

Kaasutin tai yksipisteruisku

Nämä ovat yleensä muutettavista autoista vanhimpia. Yksinkertaista tekniikkaa ja siksi helppoja ja halpoja muuttaa. Näihinkin saa silti Traficomin 1000€ tuen. Kuvassa vuoden 1975 Pontiac Firebird.

Hinnat alkaen 

2500,-

4-sylinterinen monipisteruisku

Yksi sähköllä ohjattu injektori sylinteriä kohden. Tämä ruiskutustekniikka tuli markkinoille jo 80-luvun lopulla ja on käytössä edelleen. Suurin osa muutettavista autoista on juuri näitä. Kuvassa Alfa Romeo Giulietta. Katso video! 

Hinnat alkaen 

3500,-

6-sylinterinen monipisteruisku

Sama kuin 4-syl mutta tässä kohtaa vaihtuu isojen koneiden muutossarja joten hinta nousee. Myös 5-sylinteriset tehdään tällä. Kuvassa Toyota Land Cruiser kolmella 41ltr säiliöllä sekä puskurissa oleva tankkausliitin.

 

Hinnat alkaen 

4000,-

8-sylinterinen monipisteruisku

V8-moottori, yleensä isoja ja janoisia autoja joille ei yksi säiliö riitä mihinkään. Sama muutossarja kuin 6-sylinterisissä joten hinnoiltaan lähellä niitä. Kuvassa Cadillac Escalade jossa 2kpl 75ltr säiliöitä alustassa.

 

Hinnat alkaen 

4500,-

4-sylinterinen suoraruisku

Nämä ovat bensamoottoreiden uusinta tekniikkaa. Muutamme ainoastaan rajoitettua listaa moottoreita. Kuluttavat bensaa noin 15-25% johtuen bensaruiskujen sijainnista palotilassa. (jäähdytys bensalla)
Kuvassa Mini Cooper S.

Hinnat alkaen 

4000,-

Dieselautot eli Dual Fuel

Dieselmuutoksissa päästään noin 50/50 suhteeseen dieselin ja kaasun osalta eikä dieselvero pienene, joten säästö jää pieneksi. Näitä tehdään siksi yleensä kaasualalla toimivien yritysten autoihin.
Kuvassa  Land Rover Defender.

Hinnat alkaen 

4000,-

Asennuspisteiltämme myös lisäsäiliöiden asennukset, kaasuautojen huollot ja korjaukset, säädöt ja tarkastukset sekä konsultointi ja neuvonta.

1000€

Saat Traficomilta tukea kaasuautoksi muuntamiseen 31.3.2023 asti!

Hae rahoitusta ja maksa erissä!

Lataa opas:

17 faktaa kaasuautoilusta:

Näin paljon voit säästää rahaa ja ympäristöä

17 faktaa kaasuautoilusta:
17 faktaa kaasuautoilusta:
Lataa opas:

17 faktaa kaasuautoilusta:

Näin paljon voit säästää rahaa ja ympäristöä

Ota yhteyttä!

KIINNOSTAAKO MUUTOSTYÖ?
TARVITSETKO HUOLTOAJAN?
KAASULAITTEISTOSSA VIKAA?

Täytä oheinen lomake ja lähetä se lähimmälle toimipisteelle niin sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.