Mad Croc-kelkka

Tarjoutui tilaisuus muuttaa moottorikelkka biokaasulle, eihän sitä voinut vastustaa. 

Biokaasukäyttöinen moottorikelkka

 

Kun meiltä tiedusteltiin olisimmeko kiinnostuneita muuttamaan moottorikelkan biokaasulle, vastaus oli tietenkin KYLLÄ! 

Seuraava kysymys oli tietenkin onko se ylipäätään mahdollista? Vastaus siihen oli että tutkitaan.. Ja olihan se, tosin vain toiseen meille tuoduista kelkoista. Toisessa oli sellainen ruiskutusjärjestelmä että Landi Renzolta kerrottiin homman olevan mahdoton. Mutta tämä toinen oli ihan tavallinen nelitahti kaasutinmoottori. Kyllähän se meiltä kävi. Hieman sitä sai kyllä hakea ennenkuin sopiva ilman ja kaasun seos löytyi.

Kun kelkka oli muutettu kaasulle se laitettiin samantien autoon j.
Ensin se ajettiin teipattavaksi ja heti kun se oli valmis, se kuljetettiin Leville. Allekirjoittanut oli lentänyt jo valmiiksi sinne koska etelässä ei ollut lunta.

 Ensimmäisenä viikonloppuna lähinnä ihmeteltiin että kyllähän se toimii mutta ei se oikein kulje. Päätettiin sitten seuraavana viikonloppuna lentää uudestaan sinne isommalla porukalla ja saatiin paikalliselta paloasemalta hallia hieman käyttöön. Kun ilmamäärä saatiin rajoitettua kohdalleen, kelkka alkoi toimia niinkuin pitääkin.

Tästä muodostui kaiken kaikkiaan ikimuistoinen viikonloppu hyvällä porukalla jossa säädettiin ja koeajettiin kelkkaa, naurettiin paljon ja syötiin hyvin. Ohimennen korjattiin kuvassa oleva paine-erolla toimiva tankkausvaunu josta oli ilmeisesti varastosäiliöissä olleen kosteuden takia jäätynyt tankkauspistooli.

Ota yhteyttä!

KIINNOSTAAKO MUUTOSTYÖ?
TARVITSETKO HUOLTOAJAN?
KAASULAITTEISTOSSA VIKAA?

Täytä oheinen lomake ja lähetä se lähimmälle toimipisteelle niin sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian.